Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gefles kräftgång fortsätter - förlorade i Trelleborg

- 06/08/2011, 19:57 -
Gefles tränare och sportchef Per Olsson har en del att fundera på.
1 av 3

Gefles tränare och sportchef Per Olsson har en del att fundera på.

Bildbyrån

2 av 3

Andreas Hillergren / SCANPIX

Ensamme anfallaren Fredrik Jensen satte 1-0 för sitt Trelleborg.
3 av 3

Ensamme anfallaren Fredrik Jensen satte 1-0 för sitt Trelleborg.

Bildbyrån

Gefle åkte på ytterligare en förlust när Trelleborg vann med 2-0 på hemmaplan efter rejält bombardemang mot Gefles mål.

TRELLEBORG. Den första halvleken präglades av stor Trelleborgsdominans när det gäller målchanser. Eller vad sägs om nio skott mot mål jämfört med Gefles tre? Men varken Fredrik Jensen, Marcus Pode eller någon av de andra lyckades få hål på veteranmålvakten Mattias Hugosson.

Det gick dock bättre för den redan nämnde Jensen när han efter fem minuter i den andra halvleken satte 1-0 för sitt TFF, hans femte mål för säsongen.

Pode utökade ledningen

Gefle, som överraskande var ett topplag för några veckor sedan, har dalat den senaste tiden och kan om det vill sig illa bli inblandade i streckstriden inom kort.

I den andra halvleken fortsatte Trelleborg att ösa på framåt. Det gav dock inte utdelning förrän på stopptid då Marcus Pode satte 2-0 för hemmalaget.

Trelleborgs seger tar laget förbi Mjällby, Djurgården och IFK Norrköping. De två sistnämnda har dock chansen att ta tillbaka tabellplaceringar om de vinner sina söndagsmatcher.