Albornoz: "Det känns inte som att vi kommer att ge hundra procent i beachvolleybollen, det är bara att ha kul som gäller":
1 av 4
Albornoz: "Det känns inte som att vi kommer att ge hundra procent i beachvolleybollen, det är bara att ha kul som gäller": - Foto: Johan Augustin/Nyheter24
Jimmy Durmaz, Miiko Albornoz och Jiloan Hamad på plats i Båstad för volleybollturnering.
2 av 4
Jimmy Durmaz, Miiko Albornoz och Jiloan Hamad på plats i Båstad för volleybollturnering. - Foto: Johan Augustin/Nyheter24
Jiloan Hamad är aktuell för en utlandsflytt.
3 av 4
Jiloan Hamad är aktuell för en utlandsflytt. - Foto: Johan Augustin/Nyheter24
Albornoz: "Jag är besviken efter gårdagens förlust mot Örebro, och känner mig trött och sliten. Det var vår sämsta prestation i år – ingenting stämde i spelet, det var mycket slarv från vår sida".
4 av 4
Albornoz: "Jag är besviken efter gårdagens förlust mot Örebro, och känner mig trött och sliten. Det var vår sämsta prestation i år – ingenting stämde i spelet, det var mycket slarv från vår sida". - Foto: Johan Augustin/Nyheter24

Malmöspelarnas Båstadturné: "Hamad får bjuda"

Bara en dag efter guldjagande Malmö FF:s förlust mot bottenlaget Örebro drog stora delar av laget till tennisveckan i Båstad.


Volleyboll-turneringen i Båstad

Årets volleyboll-turnering i Båstad är den 18:e raka. Genom åren har kändisar som Mats Sundin och Peter Forsberg deltagit. I år är det mindre kändistätt. På pappret ställer Malmö FF ställer upp med ett lag bestående av:

Miiko Albornoz
Jiloan Hamad
Jimmy Durmaz (utlandsproffs)
Johan Dahlin
Markus Halti

Mittbacken Pontus Jansson lirar med Patrick Ekwall, Abgar Barsom (Syrianska) och Kristian Bliznac (handboll).

Mathias Ranégie hamnade i samma lag som Emma Igelström (simning), Armand Krancj (boxning), Håkan Paulsson (judo).

På "standby-listan" återfinns Malmöspelarna:

Ivo Pekalski
Jasmin Sudic
Dardan Rexhepi
Daniel Larsson

BÅSTAD. Volleyboll-turnering på stranden i Båstad med NHL-stjärnor och andra kändisar. Det är vad som står på schemat för Malmöstjärnor som Mathias Ranégie, Jiloan Hamad och Miiko Albornoz under tisdagen. Spelarna sov över i Stockholm under gårdagen och reste till Båstad direkt på morgonen.

Tennisveckan i Båstad är känd för sitt hårda och kändistäta festande med mycket champagne. Men någon fest med hockeystjärnorna blir det inte enligt Mathias Ranégie.

– Nja, det blir rätt lugnt. Det här är bara en jippogrej, säger han till Nyheter24.

Vem är den största stekaren i Malmö FF?

– Det är nog "Jille" (Jiloan Hamad, reds anm). Han är ju proffsaktuell så det blir han som får bjuda, säger Ranégie, och fortsätter:

– Det är rätt dåligt med stekarmentalitet annars. Jag har aldrig varit här tidigare och det är jag rätt nöjd med. Jag är inte så mycket för den här stekargrejen.

Hamad: "Vi har ett liv utanför fotbollen"

När Nyheter24 får tag i Jiloan Hamad på plats och frågar vad han tror att fansen säger om Malmös Båstadturné, svarar han:

– Det är tråkigt det som har hänt men vi måste släppa det och ta nya tag. Vi har ett liv utanför fotbollen också.

Malmö FF:s lagledare Leif Engqvist ser inga problem med att Malmöspelarna roar sig i Båstad. På frågan om de får gå ut och festa i kväll, svarar Engqvist:

– Nja, det får var och en bestämma själv. Sen om det blir bra eller inte, det vet jag inte. Det är ju match snart igen.

Har ni ingen policy som säger att man inte får dricka under säsong?

– Nja, det är klart att det finns en policy. Man får inte gå ut och festa hur som helst. Det får du fråga Rikard Norling om.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!