Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dif-stjärnan om Jawos framtid: "Man förstår om han vill vidare"

- 26/11/2013, 16:32
Erton Fejzullahu vill att Amadou Jawo stannar i klubben och i helgen träffade han John Guidetti.
1 av 4

Erton Fejzullahu vill att Amadou Jawo stannar i klubben och i helgen träffade han John Guidetti.

Bildbyrån / Lennart Månsson

Umgicks med John Guidetti i helgen.
2 av 4

Umgicks med John Guidetti i helgen.

Bildbyrån / Daniel Stiller

Han festade med Ronaldo förra veckan.
3 av 4

Han festade med Ronaldo förra veckan.

Bildbyrån

Han gjorde sju mål i årets Allsvenskan.
4 av 4

Han gjorde sju mål i årets Allsvenskan.

SCANPIX SWEDEN

Det mesta i Djurgården just nu handlar om Amadou Jawos vara eller icke vara i klubben. En som vill se att klubben behåller honom är vännen och anfallskollegan Erton Fejzullahu.
–Absolut vill jag att man behåller honom, säger Fejzullahu till Nyheter24.

Ny sportchef är klar i Bosse Andersson och förra veckan blev även en ny tränare klar i Pelle Olsson efter Per-Mathias Högmo i Djurgården. Därför handlar det mesta nu om Amadou Jawo kommer att stanna i klubben eller inte. Anfallsstjärnan och lagkamraten Erton Fejzullahu vet i alla fall vad han tycker.

– Absolut vill jag att man behåller honom. Men jag vet att det finns intresse utomlands för honom, men Djurgården är väl favorit här för honom. Jawo är 29 år nu och klart man förstår om han vill vidare. De svenska klubbarna får nog hosta upp en del för att behålla honom, säger han till Nyheter24.

"Jawo och Chibsah har sagt bra saker om Pelle"

Om nye tränaren och sportchefen säger han så här:

– Det är svårt att säga nu utan man får mer utvärdera efter en period, men både Jawo och Chibsah har sagt bra saker om Pelle. Andersson är en person som har mycket energi och han vill väldigt mycket. Det blir nog bra för klubben.

Träffade Guidetti i Manchester

I helgen var Fejzullahu med Djurgården i England och såg Manchester City mot Tottenham, en match som City vann med 6–0. Han passade även då på att träffa John Guidetti som satt på bänken i hela matchen. 

– Bara blivit så att vi ha träffats några random gånger. Det var en fett underhållande match, men jag håller inte på City utan jag är Madrid-supporter.

Här kan ni se Fejzullahus egna bilder från besöket i Manchester.