Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu är det kris, Kalmar

Sport | 23/04/2009 21:06

Örebro säkra på hemmaplan.

Förra årets vinnare, Kalmar FF, har inlett årets allsvenska riktigt dåligt. Ingen vinst på de fyra första matcherna, bara två mål gjorda, och inget i spelet har övertygat. Innan matchen menade Nyheter24-bloggaren Joachim Lantz att det inte var dags för panik än, och ville inte kalla det för en kris.

Men i dag kom femte matchen i rad utan vinst. Nu är det kris, Kalmar.

Örebro vann med 2-1 på sin konstgräsbelagda hemmaplan, Behrn Arena. Båda målen efter hörnor. Första målet gjordes i 36:e minuten av Eric Bassombeng, placerat i vänstra krysset efter en målvaktsretur. Andra målet för Örebro kom tio minuter in i andra halvlek genom Fredrik Nordback på en fin nick. Laget hade det mesta spelet i första halvlek.

Joachim Lantz missade Kalmars förra match men spelade från start i dag, något som är viktigt för laget. David Elms mål i 81:a minuten var en ljuspunkt för Kalmar, som var stressade stundtals och inte producerade mycket.

Skrivet av: