"Vår första match är som en final för oss", säger han.
1 av 4
"Vår första match är som en final för oss", säger han. - Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic och Sverige skrämmer också. "Normalt sett förväntar man sig att Frankrike och England ska gå vidare men fotboll fungerar aldrig så", säger Koscielny.
2 av 4
Zlatan Ibrahimovic och Sverige skrämmer också. "Normalt sett förväntar man sig att Frankrike och England ska gå vidare men fotboll fungerar aldrig så", säger Koscielny. - Foto: Scanpix
"Det är den värsta tänkbara lottningen", säger Laurent Koscielny.
3 av 4
"Det är den värsta tänkbara lottningen", säger Laurent Koscielny. - Foto: Getty Images
Laurent Koscielny, här i Arsenal-tröjan, säger att hans Frankrike inte har råd att förlora premiären mot England.
4 av 4
Laurent Koscielny, här i Arsenal-tröjan, säger att hans Frankrike inte har råd att förlora premiären mot England. - Foto: Getty Images

Frankrikes stora skräck – England: "Värsta tänkbara lottning"

Franske Arsenal-stjärnan Laurent Koscielny bävar inför öppningsmatchen.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

REIMS. Frankrike ställs mot England i EM-premiären den 11 juni. Värsta tänkbara start, om du frågar Arsenal-backen Laurent Koscielny.

– Vår första match är som en final för oss. Att spela mot England är den värsta tänkbara lottningen men vi får en enorm chans att gå vidare om vi vinner, säger Koscielny till Mirror.

I de två stornationernas grupp finns även Sverige och Ukraina.

– Vi har inte råd att förlora. Normalt sett förväntar man sig att Frankrike och England ska gå vidare men fotboll fungerar aldrig så, säger Koscielny.

EM
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!