Rio Ferdinand backar nu efter gårdagens twitterilska när han inte blev uttagen i EM-truppen.
1 av 4
Rio Ferdinand backar nu efter gårdagens twitterilska när han inte blev uttagen i EM-truppen. - Foto: DAVE THOMPSON/SCANPIX
Bråket med John Terry efter dennes rasistattack mot Anton Ferdinand lär fortfarande vara rykande hett.
2 av 4
Bråket med John Terry efter dennes rasistattack mot Anton Ferdinand lär fortfarande vara rykande hett. - Foto: Sang Tan/SCANPIX
Frågan är vad Ferdinand tycker om Hodgsons beslut att ta Martin Kelly istället för honom?
3 av 4
Frågan är vad Ferdinand tycker om Hodgsons beslut att ta Martin Kelly istället för honom? - Foto: Kirsty Wigglesworth/SCANPIX
Ferdinand nu: "Bara så vi inte blir missuppfattade här...jag kommer vara på en pub någonstans och stötta England i sommar. Jag älskar grabbarna"
4 av 4
Ferdinand nu: "Bara så vi inte blir missuppfattade här...jag kommer vara på en pub någonstans och stötta England i sommar. Jag älskar grabbarna" - Foto: ALASTAIR GRANT/SCANPIX

Nu pudlar Ferdinand – efter twitterutspelet

Nu backar Rio Ferdinand ifrån gårdagens ilska på twitter efter att Martin Kelly – och inte han – fick Gary Cahills plats i den engelska EM-truppen: "Jag älskar grabbarna."


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

MANCHESTER. Gårdagen var en hektisk dag i det engelska pressdrevet inför EM. När Gary Cahill blev skadad valde Roy Hodgson att ta ut Martin Kelly (!) och inte Rio Ferdinand. Ett märkligt beslut enligt de flesta – om det inte berodde på Ferdinands schism med John Terry efter Chelsea-spelarens rasistanklagelser. Men det var något som Hogdson förnekade när truppen togs ut i maj. Ferdinand själv reagerade på uttagningen av Kelly med att skriva "på vilka grunder????!" på twitter.

Senare under dagen uttalade sig även Ferdinand agent Jamie Moralee och tyckte att FA och Hodgson betett sig skamligt. Men nu backar alltså Ferdinand. På twitter förklarar nu Uniteds mittback att han självklart ändå har sina sympatier hos England.

– Bara så vi inte blir missuppfattade här...jag kommer att vara på en pub någonstans och stötta England i sommar. Jag älskar grabbarna.

Frågan är bara vad Ferdinand tycker om den äldre mannen – Roy Hodgson – som styr landet i det kommande EM-mästerskapet?

EM
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!