Landslaget har landat i Kiev – trots stormen

Ett kraftigt oväder hotade landslagets landning på Kiev International Airport. Men trots ovädret och viss förvirring på flygplatsen har landslaget nu landat.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. Ett massivt regnoväder hotade att stoppa landslaget från att landa i Kiev. Landslagets flygplan skulle landat på Kiev International Airport 18.15 lokaltid. Men enligt uppgifter till Nyheter24:s EM-redaktion på plats var det länge oklart om flygplanet skulle klara av att landa i stormen.

– Det spöregnar och blixtrar. Det går knappt att höra vad andra säger, säger Nyheter24:s reporter Mimmi Lexander.

Till slut kunde dock landslaget landa på flygplatsen, en kvart försenade. Men Erik Hamrén tycks inte ha märkt av stormen.

– Resan var bra, säger Erik Hamrén till Nyheter24

Spelarna välkomnades av tre ukrainska skönheter som bjöd på bröd, varpå följande konversation utspelade sig bland de svenska ledarna:

– Måste alla ta?, frågade Marcus Allbäck.

– Nej, bara de som vill ha, svarade landslagschefen Lars Richt.

/
/
/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!