Zlatan Ibrahimovic mål räckte inte till seger.
Zlatan Ibrahimovic mål räckte inte till seger. - Foto: Bildbyrån
I den 55:e minuten missade
Olof Mellberg sin markering och Sjevtjenko kunde enkelt nicka in 1-1.
2 av 4
I den 55:e minuten missade Olof Mellberg sin markering och Sjevtjenko kunde enkelt nicka in 1-1. - Foto: Ivan Sekretarev/Scanpix
Sjevtjenko nickade in två mål på fem minuter och gav Ukraina segern.
3 av 4
Sjevtjenko nickade in två mål på fem minuter och gav Ukraina segern. - Foto: Marcus Ericsson/Bildbyran
4 av 4
Bara fem minuter senare var det dags igen. Zlatan tappade markeringen och Lustig tappade sin plats vid förstastolpen – då nickade Sjevtjenko enkelt in 2-1. - Foto: Darko Vojinovic/Scanpix

Zlatan: "EM är inte över än"

Sverige föll tungt mot Ukraina i EM-premiären – men Zlatan Ibrahimovic har inte gett upp EM-drömmen. "Nästa match är det stolpe in".

Ukraina-Sverige 2-1 (0-0)

'52 0-1 Zlatan Ibrahimovic

'55 1-1 Andrij Sjevtjenko

'62 2-1 Andrij Sjevtjenko

KIEV. Zlatan Ibrahimovic gjorde 1-0 i den 52:a minuten och Sverige såg ut att få en drömstart i grupp D. Då föll man ihop totalt och Andrij Sjevtjenko nickade in två mål inom loppet av fem minuter.

– Vi ska inte förlora den här matchen. Vi måste våga mycket mer och spela ut, sade Zlatan efter matchen.

Nu återstår två oerhört tuffa matcher mot Frankrike och England och för avancemang krävs minst fyra poäng. Något Zlatan tror är möjligt.

– I dag var det stolpe ut, nästa match är det stolpe in. Nu är situationen som den är, det är två matcher som återstår. Vi har två matcher på oss att göra det bättre.