Erik Hamrén öppnade för förändringar på torsdagens presskonferens.
1 av 4
Erik Hamrén öppnade för förändringar på torsdagens presskonferens. - Foto: Sergei Grits / AP / SCANPIX
Ola Toivonen var inte lyckosam mot Ukraina.
2 av 4
Ola Toivonen var inte lyckosam mot Ukraina. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
"Det finns möjligheten att det blir någon annan än vi hade senast".
3 av 4
"Det finns möjligheten att det blir någon annan än vi hade senast". - Foto: Sergei Grits / AP / SCANPIX
Blir det Emir Bajrami eller Christian "Chippen" Wilhelmsson som spelar till vänster mot England?
4 av 4
Blir det Emir Bajrami eller Christian "Chippen" Wilhelmsson som spelar till vänster mot England? - Foto: Sergei Grits / AP / SCANPIX

Hamrén öppnar för Bajrami eller Chippen

Ola Toivonen fick inte mycket uträttat mot Ukraina - nu kan någon av yttermittfältarna ta hans plats.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. I förlustmatchen mot Ukraina kom den offensive innermittfältaren Ola Toivonen inte alls till sin rätt på den ovana positionen ute till vänster.

På den öppna träningen på onsdagen testades både Emir Bajrami och Christian Wilhelmsson på positionen - och nu öppnar förbundskapten Erik Hamrén för förändring för att få en bättre inläggsfot även på vänsterkanten.

– Jag försöker titta inför alla matcher hur vi ska utnyttja våra styrkor bäst och agera, Om du tittade på träningen i går spelade Bajrami och Chippen lika lång tid i den positionen. Men det finns möjligheten att det blir någon annan än vi hade senast. Vi får se, jag avslöjar inte allt, sa han på torsdagens presskonferens.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!