Fotboll (och öl) förbrödrar?
1 av 3
Fotboll (och öl) förbrödrar? - Foto: Sergei Chuzavkov / AP / SCANPIX
För det mesta har det sett ut så här i fan zone i Kiev men natten till fredagen blev det oroligt.
2 av 3
För det mesta har det sett ut så här i fan zone i Kiev men natten till fredagen blev det oroligt. - Foto: Sergei Chuzavkov / AP / SCANPIX
Svenska poliser är på plats för att kommunicera med svenskarna - men har inte mandat att gripa in om det händer något.
3 av 3
Svenska poliser är på plats för att kommunicera med svenskarna - men har inte mandat att gripa in om det händer något. - Foto: Sergei Chuzavkov / AP / SCANPIX

Svenskar och engelsmän försökte storma varann i Kiev

Säkerhetspersonal hade kallats in för att hålla fansen i sär. Men vissa försökte bryta sig igenom.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. De svenska och de engelska supportrarna är på plats i Kiev inför Sverige-England på fredagskvällen . Natten till fredagen försökte ett hundratal från varje sida komma åt varandra efter att supporterskarorna hamnat på samma torg i den ukrainska huvudstaden.

Fansen skrek först ramsor mot varandra men sedan var det flera som försökte ta sig förbi säkerhetsavspärrningarna. Enligt The Guardian var 100 engelsmän och 200 svenskar inblandade. Det lugnade dock ned sig tämligen omgående.

Till Olympiastadion i Kiev väntas 20 000 svenska supportrar och 5 000 engelska.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!