Onsdag 21 Apr
Stockholm

Baxter: "Sverige älskar att vara underdogs"

Stuart Baxter tror att Sverige gynnas av att vara laget som ingen tror på inför kvällens match mot England.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. Svenskbekantingen Stuart Baxter för två teser‚ en för vardera lag, som talar för både England och Sverige i matchen i kväll.

När det gäller Sverige är Baxter övertygad om att svenskarna älskar att vara laget som ingen tror på.

– Jag vet att Sverige älskar att vara underdogs och de är väldigt farliga när de är just underdogs, säger Baxter till Uefas officiella hemsida.

"Sveriges sätt att spela kommer frustrera England"

Han tror också att Sveriges spel kommer att missgynna England.

– Jag tror att Sveriges sätt att spela kan komma att frustrera England. De har kvävt Englands spel många gånger tidigare, säger han men varnar samtidigt Sverige för Roy Hodgsons mycket detaljrika kunskaper om landslaget.

– Roy kommer att veta allt om Sverige. Han kommer att ha koll på spelarna, han kommer att ha koll på tränaren, han kommer att ha koll på hur de har förberett sig inför matchen och han kommer troligen ha koll på vad de dricker i halvtid, säger han till Uefas officiella hemsida.

Matchen börjar 20.45 och sänds i TV4.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela