Olof Mellberg var av förklarliga skäl deppig efter förlusten. Matchen mot Frankrike blir hans sista i landslaget.
1 av 3
Olof Mellberg var av förklarliga skäl deppig efter förlusten. Matchen mot Frankrike blir hans sista i landslaget. - Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic och Roy Hodgson - möts de igen 2014?
2 av 3
Zlatan Ibrahimovic och Roy Hodgson - möts de igen 2014? - Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic tågade ut med landslaget - men han fortsätter mot VM 2014 i Brasilien.
3 av 3
Zlatan Ibrahimovic tågade ut med landslaget - men han fortsätter mot VM 2014 i Brasilien. - Foto: Getty Images

Trots fiaskot - Zlatan fortsätter i landslaget

Olof Mellberg slutar och flera spelare funderar på att lägga av. Men Sveriges storstjärna satsar vidare mot VM 2014.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. Han har tidigare tackat nej till landslaget under perioder och funderat på att sluta. Men efter förlusten mot England som betydde att Sveriges EM-äventyr är över gav Zlatan Ibrahimovic besked direkt - han satsar vidare mot VM 2014 i Brasilien.

– Jag kör på. Det är ny match mot Frankrike. Nu ska vi avsluta på bästa sätt och ta med oss nån poäng hem. Sedan är det semester och så börjar vi om från början, säger han till Aftonbladet.

"Många har många bra år framför sig"

Olof Mellberg slutar i landslaget i och med den sista gruppspelsmatchen på tisdagen. Men han tror att Sverige går en ljus tid till mötes.

– De har goda möjligheter. Det är många, nästan hela truppen, som har många bra år framför sig, säger han till Aftonbladet.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

EM
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!