Torsdag 22 Apr
Stockholm

Marchisio vill byta tröja med Gerrard

Claude Marchisio tror att det blir en jämn kvartsfinal.
Claude Marchisio tror att det blir en jämn kvartsfinal. Foto: Gregorio Borgia/AP/SCANPIX

Daniele De Rossi har hyllat Englands lagkapten Steven Gerrard inför kvällens kvartsfinal. Nu stämmer Claude Marchisio in i hyllningskören.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

KIEV. Inför kvartsfinalen mellan Italien och England har spelarna turats om att hylla varandra. Först ut var Daniele De Rossi som kallade Steven Gerrard för "sin idol". Och sedan bytte målvakterna Joe Hart och Gianluigi Buffon komplimanger med varandra. Nu säger Claude Marchisio att han tänker be om Steven Gerrards tröja efter matchen i kväll.

– Självklart kommer jag inte att tänka på det under matchen, men jag skulle verkligen vilja byta tröja med Gerrard efteråt, säger Claude Marchisio enligt Football Italia.

Marchisio berättar vidare att han tror på sitt Italien även om England blir en hård nöt att knäcka.

– Vi är medvetna om att vi möter ett starkt lag med många mästare. Vi måste förbättra vårt spel och spela som vi gjorde i första halvlek mot Kroatien, säger Marchisio enligt Football Italia.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela