Ferguson: "Vår största match"

Det 39:e mötet med Wenger blir Fergusons viktigaste hittills.


I kväll möts Manchester Uniteds tränare sir Alex Ferguson och Arsenals dito Arsene Wenger för 39:e gången. Så här långt har det blivit 14 segrar för dem vardera. Tio matcher har slutat oavgjort. Kvällens match blir dock den viktigaste hittills mellan lagen, menar Unitedtränaren Ferguson, som nu kan nå sin tredje Champions League-final.

–Ingen av de matcher vi spelat tidigare når upp till samma nivå som den här. Det är den största hittills, säger han enligt The Sun.

United har 1-0 med sig från mötet på Old Trafford förra veckan och får gälla som favorit till finalplatsen. Gör United mål på Emirates Stadium i kväll, måste Arsenal göra minst tre för att gå vidare.

– Det kommer att bli en fantastisk match mellan två riktigt bra lag. Det kommer att bli jämnt, kanske blir det till och med straffar som får avgöra, säger sir Alex Ferguson.

Arsenaltränaren Arsene Wenger hoppas och tror att hans lag vinner i kväll, och tar sig vidare.

– Många ser oss som outsiders, men jag tror att vi kommer att klara det här. Vi är riktigt starka på hemmaplan, säger han enligt The Mirror.

Och Wenger ser redan fram emot en eventuell final.

– När man har kommit så här långt i en turnering är det självklart att man vill vinna. Jag är besatt av tanken på att ta hem en Champions League-titel.

Arsenal får till kvällens match tillbaka anfallaren Robin van Persie, som missade matchen på Old Trafford på grund av skada. I Manchester United verkar mittbacken Rio Ferdinand kunna spela trots sin revbensskada.

Arsenal - Manchester United, Emirates Stadium, TV 6, klockan 20:45.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!