Inter tog inte chansen

Fick bara 2-2 mot Chievo, utan Zlatan.

Med tre poäng mot Chievo på bortaplan och om Juventus besegrar Milan under söndagkvällen kunde Inter säkra ligasegern. Då skulle laget ha ointagliga tio poäng. Men med sig från Chievo får man bara ett poäng, 2-2 i resultat och något att fundera på inför nästa match. Hur beroende är man av Zlatan, egentligen? Svensken var avstängd i matchen, man hade behövt en målskytt som klev fram mot slutet.

Vikarierande Crespo gav dock Inter ledningen redan efter tre minuter. Det stod sig i dryga 20 minuter. Då kom kvitteringen för Chievo genom Marcolini, till 1-1.

Inter gjorde sedan 2-1 i 65:e minuten på ett skott av Balotelli med högerfoten. Men liksom i första halvleken kom Chievo igen. Kvitteringen till 2-2 kom knappt tio minuter senare av Luciano.

Inter tycktes stressade och mot slutet visade båda lagen frustration. En brydd Mourinho lossade på slipsen, kliade sig i skägget. Och matchen var över.

Om Milan vinner mot Juventus är Inters ledning inte plötsligt inte ointaglig längre.

Matchen mellan Milan och Juventus börjar 20.30 och sänds i Canal+ Sport1.