Så gick snacket efter Barcas final

Unitedspelarna erkände sig rättvist besegrade.


Sir Alex Ferguson

– Vi hade några halvchanser i andra halvlek och vi borde kanske gjort det bättre – men i sanningens namn besegrades vi av ett bättre lag, säger den tvåfaldige vinnaren.

– Jag ser på första målet som en "killer". De gjorde mål på sitt första anfall och det var en dålig start för oss, säger han till Sky Sports.

– Vi inledde starkt också, väldigt självsäkert men blev lite nervösa efter det och när de har ett mål kan de hålla bollen hela natten.

Andres Iniesta

– Vi är de bästa. Det går inte att beskriva detta med ord, det var ett perfekt slut på en otrolig säsong.

Charles Puyol

– Den här var den sista titeln som behövde för att göra det till en historisk säsong, säger han och hänvisar till klubbens trippel i år.

Samuel Eto'o

– Det finns en Gud där uppe.

– Jag vet inte hur man ska fira det här.

Rio Ferdinand

– Jag tror inte någon av oss därute kan verkligen säga att vi spelade bra, antingen individuellt eller kollektivt.

Thierry Henry

– Äntligen, jag har väntat så läge på att få titeln. De sista fem minuterna var de längsta i mitt liv. Man vet aldrig vad som kan hända, säger anfallaren som närmar sig slutet av sin karriär.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.