Derbyseger för Mellberg

Mellberg fick uppleva sin första seger i Serie A. (TT)


Olof Mellberg byttes in i halvtid i serie A-matchen mellan Juventus och Torino - och fick uppleva sin första seger i ett Turin-derby.

Anfallaren Amauri gjorde sitt tredje mål på en vecka när han ordnade 1-0-segern i prestigematchen.

Segern kom efter två raka förluster i ligan, och i kombination med Champions League-vinsten mot Real Madrid i tisdags har tränaren Claudio Ranieri nu fått lite andrum.

Överraskningslaget Catania missade chansen att ta ligaledningen, då de bara fick 1-1 mot Siena. Därmed toppar Zlatan Ibrahimovics Inter ligan, trots att de har en match mindre spelad. Avståndet till Catania är en poäng och till Juventus fyra.

Skrivet av:

Senaste nytt

Allegri om Pogba: "Tappar en enastående spelare"

Bommar och fall för Öberg – nia i masstarten

Efter andraplatsen i distansloppet blev det ingen ny framgång för Elvira Öberg i masstarten. Fem bommar och ett fall bidrog till svenskans niondeplats i Holmenkollen.

Kramer klar för VM-final: "Nära att skita sig"

Andreas Kramer är klar för VM-final på 800 meter, efter en tajt semifinal där svensken gjorde upp om tredjeplatsen med amerikanen Isaiah Harris.

Montler åtta i VM-finalen: "Det fanns inte där"

1 timme sedan
Thobias Montler lyckades inte försvara sitt VM-silver från Belgrad 2022. Han var inte ens i närheten av en medalj. Jag krigar för det i dag, men det fanns inte där, säger han efter längdfinalen i Glasgow. Dominanten Miltiadis Tentoglou, Grekland, vann igen.

Claesson om Tomasson: "Nytänk och ny energi"

2 timmar sedan
De svenska spelarna i danska ligan ser positivt på att en dansk tränare nu ska leda det svenska landslaget. Lite nytänk, jag tror det kommer att bli bra, säger rutinerade landslagsspelaren Viktor Claesson.

Sagström tappade i ledarbollen – igen

3 timmar sedan
Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.