Zlatan återigen mållös när Milan gick förbi

Zlatan Ibrahimovic Inter har tappat formen. I kväll blev det återigen bara en poäng.

Zlatan Ibrahimovic var inblandad i flera av Inters målchanser, hade bland annat ett hårt skott som gick utanför stolpen, i serie A-matchen borta mot Fiorentina.

Chanserna duggade tätt men mötet slutade mållöst då skotten inte alltför ofta träffade mål. Matchen var Inters andra mållösa i rad och Udinese och Napoli toppar nu ligan på 20 poäng, två poäng före de regerande italienska mästarna på fjärde plats.

Serieledaren Udinese vann borta mot Catania med 2-0 och Napoli hemmabesegrade Reggina efter hattrick av German Denis.

Milan klättrade förbi Milanorivalen Inter upp på tredje plats efter 2-1 mot Siena, Kakas straff i 65:e minuten blev avgörande.

Olof Mellberg spelade hela matchen och Albin Ekdal kom in efter 60 minuter när Juventus vann över Bologna med 2-1. Pavel Nedved stod för bägge Turinlagets mål.

Övriga matcher: Chievo-Lazio 1-2, Genoa-Cagliari 2-1, Lecce-Palermo 1-1 och Torino-Atalanta 2-1.

Matchen mellan Roma och Sampdoria fick avbrytas efter sex minuter på grund av oväder. Först stoppades den bara tillfälligt men åskan och skyfallet fortsatte och planen bedömdes ospelbar och beskedet att skjuta upp matchen kom efter en halvtimme.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

idag 11:34
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.