Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho petar sina anfallsstjärnor

Sport | 29/10/2008 09:45

Adriano kom för sent till träningen och skickades hem, Cruz var dålig mot Genoa.

I kväll möter Inter Fiorentina i Florens – utan anfallarna Adriano och Julio Cruz.

Efter den mållösa matchen mot Genoa var Inters tränare José Mourinho rasande på sina anfallare. En ilska som bara blev större när Adriano kom för sent till nästa dags träning efter en natt på stan med bland andra Ronaldinho, som Nyheter24 skrev om i går.

Men portugisen är också arg på Julio Cruz.

– Jag ville att Cruz skulle spela fem meter bakom Ibra, inte att han skulle spela 40 meter bakom honom. Och jag ville inte att Obinna, Balotelli,Cruz och Ibrahimovic alla skulle spela i anfallet samtidigt, sa Mourinho i en teveintervju efter matchen.

Under matchen var Mourinho ursinnig över det sätt som Cruz spelade. Han och Adriano är petade från truppen mot Fiorentina. Obinna och Balotelli är däremot förlåtna.

– Jag har pratat med Mario (Balotelli), en av spelarna som kunde ha gett mer i söndags, och det finns inga problem mellan oss. Det är mitt jobb att hjälpa unga spelare att förstå hur saker ligger till, det är därför jag är här, säger José Mourinho till La Gazzetta dello Sport.

Portugisen tvekar däremot inte att hänga ut 34-årige Julio Cruz.

– Jag kommer alltid att stå upp för spelare som inte har spelat bra. En spelare som inte har spelat för lagets bästa är en annan sak. Varför skulle jag försvara en spelare som inte har spelat för laget? säger Mourinho till La Gazzetta dello Sport.

Se intervjun efter Genoamatchen där Mourinho sågar Cruz:

Skrivet av: