Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carragher: "Räkna inte bort oss"

Sport | 02/09/2009 10:36

Liverpoolbacken tror på sitt lag trots den dåliga starten.

Liverpool har öppnat Premier League-säsongen minst sagt svagt. Två förluster på de tre första matcherna är långt ifrån godkänt för en tippad guldkandidat. Vändningen och segern mot Bolton i den fjärde omgången har dock gett klubben nytt hopp.

Backveteranen Jamie Carragher är optimist inför fortsättningen och menar att de andra lagen inte bör räkna bort Liverpool i kampen om ligatiteln.

–Vi har fått en del kritik, och den har varit befogad. Men ingen kan räkna bort oss. Vi är, tillsammans med Manchester United, bäst i världen på att resa oss ur jobbiga situationer och på komma tillbaka från underlägen, säger han enligt The Telegraph.

Förra säsongen fick Liverpool med sig sammanlagt 22 poäng från matcher där man hamnade i underläge. I den gångna helgens bortamatch mot Bolton låg laget under med både 0-1 och 1-2 men kunde till slut vinna matchen med 3-2.

–Det var tre mycket viktiga poäng. Grabbarna visade verkligen karaktär, säger Jamie Carragher.

Skrivet av: