Ronaldos ex: Paris är bara ett ligg

Ronaldo och Paris Hiltons heta hångel betyder jack shit nada, i alla fall om Ronaldos ex-kärlek får tycka till om saken.


Cristiano Ronaldos ex-kärlek Nereida Gallardo har fått nog av alla skriverier om Paris Hilton. Hon tycker det hela är extremt löjligt, och hävdar att Paris Hilton bara "är ett ligg för Ronaldo."

– Paris är en sell-out utan trosor. Om man jämför med till exempel David Beckham så har ju verkligen Ronaldo ingen smak överhuvudtaget, väser Gallardo fram i dagens upplaga av The Sun.

Den spanska skönheten och modellen Gallardo var tillsammans med Ronaldo i hela åtta månader innan hon dumpades av stjärnan –via sms. Nu hånskrattar hon åt rapporterna att det skulle vara kärlek i luften mellan Paris och Ronaldo.

– Hon är bara en av alla tjejer som passerar i hans liv och mellan hans lakan. Sedan han dumpade mig så har det passerat hur många tjejer som helst. Kanske 80 000 stycken? Herregud, varje vecka snackar ju en ny tjej om honom, fortsätter Gallardo.

Nereida Gallardo, som är en känd herrtidningsmodell, stör sig även på det faktum att Paris inte är så förtjust i underbyxor.

– Ja, det sägs ju att hon inte bär några trosor. Hon är rätt fantastisk alltså, avslutar Nereida ironiskt i The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!