Tio skäl att älska Premier League

Premier League har varit galnare än någonsin. Nyheter24 har listat det bästa med Premier League.


10: Robinho

Araberna ville ha en bulgar men fick en brasse. Och han har börjat betala tillbaka de 400 miljoner som han kostade.

9. Alla sista-minuten avgöranden

"Don´t leave til the fat lady sings". Det har bland annat Liverpool och Tottenham bevisat.

8. Aston Villa

Att Martin O’Neills Villa har smugit med i toppen, mest tack vare Ashley Young och Gabriel Agbonlahor. Det börjar hända saker så fort Olof Mellber lämnar.

7. Rory Delap

I Sverige är Ljungskile pionjärer inom området men i England är det Delap och Stoke som dominerar. Hans långa inkast har vunnit många dyrbara poäng.

6. Budget-hjältarna

Wigans Amr Zaki, Citys Geovanni och alla i Hull har bevisat att det inte behöver kosta skjortan när man bygger ett lag.

5. De galna övergångarna

Araber i City, en ryss i Chelsea och amerikaner i Liverpool och Manchester United har tagit fram den stora pengapungen. Inte ens Real Madrid har kunnat matcha kapitalet som just nu strömmar in i Premier League.

4. Joe Kinnear

Newcastle nye tränare inledde med att använda ordet "fuck" 52 gånger första gången han träffade den engelska pressen. Kan någon överträffa det?

3. "Spurs"

Harry Houdini har gjort det igen och igen och igen och igen. I Sverige rankas han bland de sämsta tränarna i England men något måste han väl göra rätt?

2. Alla slår alla

Liverpool slår Chelsea, Arsenal slår Man United, Tottenham slår Liverpool och så fortsätter det förhoppningsvis hela säsongen. Det är öppnare än någonsin.

1. Nykomlingarnas fest

Hull har slagit självaste Arsenal. Behöver det sägas något mer. Även Stoke och West Bromwich har kaxat upp sig. Det här blir nog Newcastles år i negativ bemärkelse.

(The Sun)

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.