Bjudningar från både City och Hull

Försvarstabbar och målvaktstavlor när City fick oavgjort mot skrällgänget Hull.

Manchester City och Hull bjöd varandra på mål under kvällens match som slutade oavgjort, 2-2.

City-försvararen Tal Ben Haim bjöd, med en horrbibel bakåtpassning, Daniel Cousins på ett friläge som denne utnyttjade till 1-0 för Hull hemma mot Manchester City efter en knapp kvarts spel.

I samma situation skadade sig också City-målvakten Joe Hart och några minuter senare klev han av och dansken Kasper Schmeichel byttes in.

Med tio minuter kvar av första halvlek var det dags för Hulls backlinje att bjuda tillbaka när Kamil Zayatte passade fram till Steven Ireland som slog in kvitteringen i öppet mål.

Steven Ireland gjorde även 2-1 med en läcker placering intill stolproten, men den förre City-spelaren Geovanni kvitterade med en halvtimme kvar på en frispark som gick via muren och ställde Schmeichel totalt. Matchen slutade 2-2 och förde Manchester City upp till en tolfteplacering. Skrällgänget Hull ligger kvar på sjätte plats i Premier League-tabellen.