- Foto: Bildbyrån

Inter gör Barca sällskap

Tack vare 2-0 hemma mot ryska Rubin Kazan är Inter vidare till åttondelsfinalerna i Champions League. Barcelona vann gruppen.


Inter gör Barcelona sällskap i åttondelsfinalerna av Champions League sedan man slutat tvåa i Grupp F. Ett mål i vardera halvlek, av Samuel Eto'o och Mario Barotelli, säkrade segern med två mål mot noll.

Eto'os mål var från nära håll efter en halvtimme och Barotelli gjorde lagets andra mål på en frispark från ett 30-tal meter efter 64 minuter. Jose Mourinhos mannar vann på sin effektivitet, men de såg inte särskilt inspirerade ut. Fast Eto'o är nöjd.

- Det var en seger tack vare en bra insats. Vi fick springa mycket, och det passade oss bra, sade han till TMW efter matchen.

- Nio mål hittills är inte tillräckligt och jag måste jobba hårdare om fansen ska ta mig till sina hjärtan. Jag hoppas att jag redan anses vara en bra spelare.

Tyvärr för Inter fick man trion Walter Samuel, Dejan Stankovic och Balotelli skadade under matchen.

Barcelona skrapade ihop elva poäng, Inter nio, Rubin fick sex medan Dynamo Kiev landade på fem poäng efter hemmaförlusten, 1-2, mot Barcelona.

Som en liten tröst för ryska mästarna Rubin får laget spela i Europa League tack vare tredjeplatsen. Och alltså ett helt annat äventyr för Barcelona och Inter.

- Vem jag vill möta i åttondelsfinalen? Det kan jag inte svara på, men det jag kan säga är att spelar vi som vi gjorde i kväll kommer vi att bli tuffa för vilka vi än möter, kommenterade Eto'o.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!