Beckham vill möta United

Snart ansluter David Beckham till Milan. Och väl där hoppas han på att lottas mot sin tidigare klubb Manchester United i Champions League.


I januari öppnar transferfönstret igen och David Beckham, 34, lånas ut från LA Galaxy till den italienska giganten AC Milan. Snart lottas Champions League och Beckham har drömlottningen klar för sig.

- Jag skulle verkligen vilja möta mitt förra lag härnäst. Sedan jag lämnade United 2003 har jag inte spelat på Old Trafford. Sju år har gått och jag skulle vilja att det händer, säger ”Becks” enligt Daily Telegraph.

- Jag spelandes mot Manchester United, det skule vara vackert, eller hur?, fortsätter mittfältsstjärnan.

Den engelske landslagsmannen, som hoppas att speltid i Milan ska ta honom till VM-slutspelet i Sydafrika, vann Champions League med United 1998. Och United är så klart ingen lätt nöt att knäcka.

- Det skulle vara väldigt svårt, men väldigt spännande. Jag gillar stora utmaningar och skulle älska att spela den typen av match.

- Jag skulle älska att vinna Champions League eftersom det är en speciell turnering, där de bästa lagen ställs mot varandra.

Redan förra säsongen lånade Milan in Beckham som blev ordinarie. Då var det Carlo Ancelotti som höll i trådarna men nu leds laget av Leonardo.

- Jag är mycket glad över att återvända till Italien, jag längtar efter att återvända till Milan. Jag räknar dagarna och det är bara två veckor kvar, säger Beckham.

- Mer än allt annat så vill jag vara en del av den fantastiska truppen. Var jag spelar på mittfältet är inte viktigt, det viktiga är hur jag spelar.

Beckham kom till United som tonåring 1991, blev proffs 1993 och gick till Real Madrid tio år senare. Där spelade han mellan 2003 och 2007 innan han gick till Galaxy i den amerikanska proffsligan.

Förra sejuren i Milan blev det 18 matcher och två mål för den bildsköne 34-åringen från London.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!