1 av 2
- Foto: Scanpix/AP
2 av 2
- Foto: Scanpix/AP

Oacceptabelt tycker Sir Alex

Det är många som tycker till om hur Manchester City sparkade Mark Hughes. En av dem är Manchester Uniteds sir Alex Ferguson som kallar det hela oacceptabelt.


I helgen fick Mark Hughes sparken från Manchester City och han ersattes snabbt av Roberto Mancini. Nu försvarar sir Alex Ferguson Hughes, som var spelare i Manchester United under många år. Han är kritisk till hur man gick till väga i City.

- Det är ett oacceptabelt beteende. Det spelar ingen roll om man förlorat tjugo matcher eller två, man måste kunna behandla folk på rätt sätt, dundrar Ferguson.

Saken är den att det varit mycket snack om hur man ersatt Hughes. Vd:n Garry Cook ska ha sagt att det skedde väldigt snabbt, medan Mancini påstått att han blev tillfrågad för tre veckor sedan. Och det faktum att snacket var igång redan på morgonen samma dag som Hughes fick sparken.

- Av någon anledning verkar det som om julen tar fram det värsta hos de som bestämmer. Jag förstår inte hur man kan göra någonting sådant.

- Från lördagsmorgonen var ryktena igång och Mark måste ha förstått att det var hans sista match. Det är en förskräcklig situation att vara i, tillägger Uniteds demonmanager.

Just den berörda lördagen vann City med 4-3 hemma mot Sunderland. Laget ligger sexa i Premier League.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!