Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Giggs är inte förvånad

- 25/12/2009, 17:22 -
1 av 2

Scanpix/AP

2 av 2

Scanpix/AP

Alex Ferguson har fördömt hur Manchester City gjorde sig av med Mark Hughes. Men hans mittfältsveteran Ryan Giggs är inte förvånad.

I dag uttalde sig sir Alex Ferguson om hur Manchester City gjorde sig av med Mark Hughes, att ryktena cirkulerade timmar innan han fick sparken i lördags. Ferguson var inte nådig i sin kritik, men Manchester Uniteds mittfältsveteran Ryan Giggs är lite mer samlad.

- Sådan är fotbollsvärlden vi lever i. Det finns helt enkelt inte mycket tålamod nu för tiden, konstaterar 36-åringen.

- Tränarna vet om det när det går till jobbet efter några dåliga resultat, journalister och fansen kommer att vara på dem.

Hughes fick sparken, och ersattes av Roberto Mancini, trots bara två förluster på 17 matcher. Tränaren, som tidigare spelade i Manchester United, fick gå förra lördagen trots 4-3 mot Sunderland samma dag.

- Man har inte så mycket tid på sig som man hade för tio eller femton år sedan. Just det är tufft när man håller på med att bygga upp ett lag.

- Alla tränare befinner sig i den situationen nu. ”Sparky” gjorde ett relativt bra jobb i City men det är inte annorlunda för honom, menar Giggs.