1 av 3
- Foto: Scanpix/AP
2 av 3
- Foto: Scanpix/AP
3 av 3
- Foto: Scanpix/AP

Ronaldo välkomnar Zlatan & co

Champions League-finalen kommer att spelas på Santiago Bernabéu. Cristiano Ronaldo hoppas att han får välkomna Barcelona dit i maj.


Real Madrids kantlöpare Cristiano Ronaldo har drömmen klar. Champions League-finalen den 22 maj kommer att avgöras på Santiago Bernabéu och väl där hoppas han på att få möta Barcelona.

- Det skulle vara spektakulärt att spela finalen på Santiago Bernabéu, lika stort för spelarna som för fansen. Jag hoppas på att möta Barcelona där och besegra dem, säger Ronaldo till Correio da Manha.

Den portugisiske stjärnan är annars ordentligt på gång efter fotledsskadan han ådrog sig mot Marseille i september. På fyra matcher har 24-åringen gjort lika många mål, skriver UEFA på sin hemsida.

- Jag är frisk nu så jag kan hjälpa Real Madid att vinna tävlingarna man deltar i denna säsong. Och inte bara nästa år, utan även i framtiden.

Kanske kan Ronaldo vara ett vapen för att sätta stopp för Barcelonas dominans. Ligaledaren har redan vunnit otroliga sex titlar under 2009.

Just nu är andraplacerade Real Madrid bara två poäng bakom Barcelona efter 15 omgångar, så i ligan ser det inte allt för dystert ut, inte med Ronaldo tillbaka.

- Jag är övertygad om att vi kommer att göra mycket bättre ifrån oss under resterande del av ligan, varnar han.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!