Fredag 2 Dec
Stockholm

"Vilken tränare i världen skulle inte vilja ha Ibrahimovic?"

. Foto: Scanpix/AP

Lyckas Roberto Mancini ta en fjärdeplats med sitt Manchester City hoppas han kunna förstärka med stjärnor som Maicon och Zlatan Ibrahimovic.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det verkar som om Roberto Mancini snabbt har fått storhetsvansinne sedan han tillträdde i Manchester City. Den italienske tränaren pratar nu om stora nyförvärv om City lyckas knipa fjärdeplatsen i ligan och nå Champions League.

- Om City når en topp fyra-placering kommer vi att titta efter spelare på den högsta nivån, säger Mancini.

Han värvar gärna spelare från sin tidigare arbetsgivare Inter, som den brasilianske försvararen Maicon, 28, och som om inte det vore nog tar han också upp Zlatan Ibrahimovic, också han 28, som flyttat till Barcelona och där gör stor succé.

- Jag skulle vilja ha Maicon. Och när det gäller ”Ibra” har vi alltid haft en bra relation. Han håller världsklass. Vilken tränare i världen skulle inte vilja ha Ibrahimovic?

Enligt brittiska Sky Sports, som i sin tur hänvisar till sajten francorossi.com, är Mancini öppen för att även värva stjärnspelare från Liverpool.

- Om de sätter Steven Gerrard, Javier Mascherano och Fernando Torres på försäljningslistan kommer City att vara intresserade, säger han lite lurigt.

City innehar just nu femteplatsen i Premier League och med en match mindre spelad skiljer det bara två poäng upp till fjärdeplacerade Tottenham.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.