Fredag 14 Maj
Stockholm

Gayryktet som skakar Serie A

En gigolo "avslöjade" i går kväll att minst tolv spelare har betalat för gaysex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Italiensk fotboll skakas av ett gayrykte. I fotbollens machovärld är homosexualitet tabu. Än värre i Italien. Men inte om man frågar gigolon som kallar sig själv "Victory". Han säger att han har sålt sex till minst tolv spelare i Serie A, varav tre var italienska landslagsmän.

– Jag talar om viktiga spelare, Serie A-spelare, "azzurris", gifta spelare.

Victory framträdde i går kväll i italienska tevekanalen La 7 men avslöjade inte sitt namn och dolde sitt ansikte i tv-rutan. Han spelar själv fotboll i lägre divisioner och fyller därför ut bankkontot med prostitution.

– Jag tar runt 1500 euro för sex. Jag brukar oftast träffa spelarna på olika hotell efter matcher när de har ledigt. Jag har runt 30 kunder och har blivit ombedd att delta i gruppsex med spelare från samma lag. De vet att jag är fotbollsspelare men har inget emot det därför att jag är diskret. Men alla är skräckslagna för att någon ska få reda på det.

Det är det andra homoutspelet på bara några veckor. Franco Girilli, ordförande för gayföreningen Archgay, berättade nyligen att det finns minst 20 homosexuella spelare i Serie A. Victorys kontroversiella uttalanden har väckt oro hos många i Italien.

–Många av spelarna är gifta eller har flickvänner, men allt är en fasad. De vill inte komma ut ur garderoben därför att de är rädda för vad fansen skulle säga, sa Victory enligt Daily Mail.

I Italien där befolkningen huvudsakligen är katoliker har uttalandet skapat panik. Fortsättning följer.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela