Homohatet mot tevebonden

- 11/12/2008, 14:57 -

Peter Gustafson sökte en man i Bonde söker fru. Nu fruktar han för sitt liv.

Det blev en stor skräll för årets Bonde söker fru. Den homosexuelle bonden Peter Gustafson, 35, sökte efter en man. Homokärlek på teve. Till mångas glädje och andras ilska.

Nu har det gått så långt att tevebonden känner sig hotad till livet. Anledningen är flera obehagliga samtal där en eller flera personer uttryckt obehagliga hot.

– Jag vill inte gå in på vad som hänt, men jag har vidtagit en del åtgärder som att anlita ett vaktbolag som sköter bevakningen åt mig nu, säger Bonde-Peter enligt Expressen.

Hans föräldrar är oroliga men hittills har tevebonden inte gjort någon polisanmälan. Istället har han fått låna föräldrarnas rottweiler som säkerhet. Och grannskapet har fått veta hur det ligger till.

- De får inte längre tala om var jag bor. Jag har också pratat med Statoil-macken som tidigare visat nyfikna var jag bor. De känner till allvaret och situationen. Jag hyr ju ut två hus. Så det känns tryggt. Och jag känner så mycket kärlek och omtanke från folk trots allt, säger Bonde-Peter till Expressen

Skrivet av: