1 av 5
- Foto: Bildbyrån
2 av 5
- Foto: Bildbyrån
3 av 5
- Foto: Bildbyrån
4 av 5
- Foto: Bildbyrån
5 av 5
- Foto: Bildbyrån

Blackburns svensk en fuskare?

Straffen som Blackburns Martin Olsson fixade mot Burnley gör att svensken hamnat i blåsväder. ”Olsson filmade, han lurade domaren”, dundrar Burnleys tränare Brian Laws.


Blackburn lyckades besegra Burnley med 1-0 på söndagen. Svensken Martin Olsson låg bakom segern sedan han, tycker många, filmat till sig en straff i kamp med Burnleys keeper Brian Jensen.

- Olsson filmade, han lurade domaren. Domaren stod inte i en jättebra position och han fick straffen, vilket var väldigt tufft och gav oss en brant uppförsbacke, säger Burnleys tränare Brian Laws enligt TT.

Han får dock inte medhåll av Sam Allardyce, tränare i Blackburn. Han menar att domaren Mike Dean gjorde rätt som dömde straff:

- Därifrån jag satt på läktaren såg det ut som att han blev nedriven, säger Allardyce som också hyllar svensken i brittisk press:

- Speciellt Martin Olsson stack ut tycker jag. Han skapade ett flertal chanser på egen hand, gjorde många löpningar och det är synd och skam att ett mål han gjorde vinkades av för offside. Vi har sett repriser och är inte säkra på att det var offside.

Blackburn huserar i ingenmansland i Premier League medan det ser värre ut för Burnley som ligger näst sist och är i oerhört stort behov av poäng.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!