Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chelsea redo för stormatchen

Sport | 11/01/2009 15:09

Dagen började med hotellets brandalarm ljöd sju på morgonen.

I kväll möts Manchester United och Chelsea.

Gästerna från London fick en allt annat än idealisk start på den stora matchdagen. Redan klockan sju i morsen ljöd brandlarmet på lyxhotellet i Manchester där Chelsea tillbringade natten.

Spelarna fick vänta utanför hotellet tills brandförsvaret konstaterat att det inte vara någon fara på taket. Därefter fick Lampard och gänget vänta i lobbyn i ytterligare 50 minuter innan de fick återvända till sina rum, skriver The Guardian.

– Det är dags att visa något nu och ordna ett bra resultat, för vi har tappat många poäng mot lag vi borde slå, särskillt på hemmaplan. Det skulle ge oss självförtroende för veckorna som kommer om vi kan vinna, säger Chelseamittfältaren Michael Ballack till klubbens hemsida.

Men United tänker inte heller lägga sig ner och dö på Old Trafford.

– Sådan här matcher kan vara de som avgör huruvida vi vinner ligan, så det är väldigt viktigt att vi vinner, säger Wayne Rooney till Uniteds hemsida.

Matchen visas 17.00 på Canal+ Sport1.

Skrivet av: