Måndag 18 Okt
Stockholm

Gazza nära att supa ihjäl sig

Fotbollslegenden drack 40 öl på 13 timmar - pratade om att han ville dö.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gamle fotbollslegendaren Paul Gascoigne är på väg att supa ihjäl sig.

Den 42-årige engelske ex-landslagsstjärnan drack minst 40 Stella Artois under loppet av 13 timmar på ett hotell, medan hans tjejkompis Jade Freeman skräckslagen betraktade det raserade fotbollsgeniet.

– Han är på en annan planet. Om han inte lägger in sig på avgiftning kommer han vara död inom 18 månader, säger Freeman till The Sun.

Freeman tillägger:

– Hans kropp kommer ge upp snart. Det är läskigt att se.

Den smärtsamt sköre Gascoigne snyftade över gamle landslagsmanagern Bobby Robsons död och var förkrossad över hans mammas kamp mot cancern - och sa till sin kvinnliga vän:

– Jag vill dö.

Jade Freeman var med Gascoigne på ett hotell i London när han började dricka på sitt rum vid elva på förmiddagen.

– Han satte på Phil Collins och sa att det alltid fick honom att tänka på Bobby, som hade varit som en far för honom. Han brast ut i tårar och sa att alla var på väg att lämna honom.

– Sedan drack han sex öl på 20 minuter som om det var vatten. Jag sa åt honom att lugna ner sig men han sa att det kvittade. Han säger att han vill dö eftersom han kommer vara ensam när hans mamma går bort.

Studenten Jade Freeman har stöttat Gascoigne sedan de träffades tidigare i år, men paret insiterar på att de bara är vänner.

Gazza har pratat om hur mycket han drömmer om att komma tillbaka till engelska landslaget, men Jade fruktar att han ska vara glad om han ens är vid liv för att se fotbolls-VM nästa sommar på teve.

– Han är en underbar man, men han har bestämt sig för att ta livet av sig. Och det är ett uppdrag han lär lyckas med, säger Jade Freeman till The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela