Scolari fortsätter bråka

- 16/01/2009, 10:17 -

Först var det Anelka, sedan Drogba. Nu är det Carvalhos tur till rakning.

Chelsea är ett lag i obalans. Detta bekräftas inte minst av de interna bråk som existerar mellan tränaren Luiz Felipe Scolari och spelarna. Först hamnade "Big Phil" i en dispyt med Nicolas Anelka då fransmannen vägrade spela på vänsterpositionen i anfallet. Sedan var det Didier Drogba som blev utsatt för Scolaris vrede innan det nu står klart att Ricardo Carvalho är näste man till rakning.

Den portugisiske backen ska enligt The Sun vara irriterad på sin tränare som beslutat att laget ska gå över till zonmarkering i samband med fasta situationer. Scolari anser att hans blåa gäng har släppt in alldeles för många mål vid hörnor och frisparkar vilket ska vara anledningen till taktikändringen. Carvalho tog mod till sig och sa till sin coach att han tyckte zonmarkering var helt fel.

Svaret? Carvalho blev petad från FA Cup-matchen mot Southend i onsdags.

Chelsea har haft man-man som grundtaktik under de senaste fem åren, och övriga spelare delar Carvalhos oro över taktikskiftet. Samtidigt rapporteras det att Chelseas engelska hövdingar John Terry och Frank Lampard ifrågasätter intensiteten i Scolaris träningar.

Om alla dessa uppgifter stämmer känns det som att tiden är räknad för Scolari.

Carvalho dunkar in den för Chelsea mot Tottenham

Skrivet av: