Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ingen Mancini i Chelsea

Sport | 13/01/2009 22:45

Roberto Mancinis agent förnekar att den förre Intertränaren ska ta över Chelsea.

Chelsea går trögt och tränaren Luiz Felipe Scolari har sagt att han är mannen att skylla på. Om inte formkurvan börjar peka upp snart och en rejäl framgång sker i antingen ligan eller Champions League är risken stor att brasilianaren får sparken. Vem som då tar över är självklart bara något att spekulera i i nuläget, men ett hett namn, som dessutom står utan jobb, är den förre Intercoachen Roberto Mancini. Men dennes agent förnekar att hans klient skulle vara aktuell för Londonklubben.

– Jag skulle ha vetat allt, och jag kan säga er med säkerhet att ingen klubb har hört sig för om Mancini, säger agenten Maurizio De Giorgis enligt Goal.com.

– Vi har inte haft kontakt med Chelsea, Manchester City eller någon annan engelsk klubb heller för den delen.

Mancini har varit sysslolös sedan han blev sparkad från Inter efter förra säsongen. Någon ny arbetsgivare är dock inte brådskande att hitta, eftersom han fortfarande står under kontrakt med Inter och med all säkerhet kammar hem ett antal miljoner i månaden från Massimo Moratti.

– I fotboll vet man dock aldrig vad som händer. Vi kan få ett telefonsamtal från någon inom de närmaste timmarna, säger De Giorgis.

– Jag hoppas naturligtvis att de kommer någon förfrågan snart, men precis som jag sa, inget har hänt hittills.

Rapporter i både England och Italien menar att Mancini är den som ska ta över Scolari på den utsatta posten som Chelseas tränare.

För er som är besatta av Roberto Mancini

Skrivet av: