Ingen Mancini i Chelsea

Roberto Mancinis agent förnekar att den förre Intertränaren ska ta över Chelsea.


Chelsea går trögt och tränaren Luiz Felipe Scolari har sagt att han är mannen att skylla på. Om inte formkurvan börjar peka upp snart och en rejäl framgång sker i antingen ligan eller Champions League är risken stor att brasilianaren får sparken. Vem som då tar över är självklart bara något att spekulera i i nuläget, men ett hett namn, som dessutom står utan jobb, är den förre Intercoachen Roberto Mancini. Men dennes agent förnekar att hans klient skulle vara aktuell för Londonklubben.

– Jag skulle ha vetat allt, och jag kan säga er med säkerhet att ingen klubb har hört sig för om Mancini, säger agenten Maurizio De Giorgis enligt Goal.com.

– Vi har inte haft kontakt med Chelsea, Manchester City eller någon annan engelsk klubb heller för den delen.

Mancini har varit sysslolös sedan han blev sparkad från Inter efter förra säsongen. Någon ny arbetsgivare är dock inte brådskande att hitta, eftersom han fortfarande står under kontrakt med Inter och med all säkerhet kammar hem ett antal miljoner i månaden från Massimo Moratti.

– I fotboll vet man dock aldrig vad som händer. Vi kan få ett telefonsamtal från någon inom de närmaste timmarna, säger De Giorgis.

– Jag hoppas naturligtvis att de kommer någon förfrågan snart, men precis som jag sa, inget har hänt hittills.

Rapporter i både England och Italien menar att Mancini är den som ska ta över Scolari på den utsatta posten som Chelseas tränare.

För er som är besatta av Roberto Mancini

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.