Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Cahills skalle räddade Everton i derbyt

Sport | 19/01/2009 23:12

Gerrard såg ut att bli matchhjälte, då klev Evertons storstjärna Tim Cahill fram och stal hjälterollen.

Allt var upplagt för Steven Gerrard. Han hade just gett Liverpool ledningen i derbyt som hade betytt fortsatt grepp om Premier League. Och han hade gjort det med ett typiskt Gerrardmål. Fri i mitten drev Gerrard bollen mot straffområdet och drog till från distans i den 68:e minuten. Bollen gick in längs marken till vänster om Evertonmålvakten Tim Howard.

Nu skulle man snacka om fotboll igen när Gerrards namn nämndes. Stevie-G var tillbaka som vinnare igen efter barmisshandeln.

Men det var en som inte riktigt förstod hur det går till i Liverpool. Australiern Tim Cahill stal showen med sin kvittering (1-1) bara tre minuter innan full tid. Han var först på Mikel Artetas stenhårda frispark och kunde enkelt nicka in bollen förbi Reina. Det betyder att Everton fick lite revansch för 0-2-förlusten i det förra derbyt.

Poängförlusten gör att Manchester United behåller Premier Leagueledningen efter 21 omgångar. Everton blir kvar på sjätte plats.

Skrivet av: