Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho vill ha Drogba och Jenas

Sport | 24/01/2009 16:44

Intertränaren kan tänka sig att byta en egen spelare mot Tottenhams Jenas.

Transferfönstret är fortfarande öppet, men än har Inter inte gjort något köp. Klubben ligger etta i Serie A, så kanske är nya spelare bara en orolig ingrediens i något som redan funkar. Coachen José Mourinho är hur som helst sugen på ett par spelare från Premier League.

Som bekant har portugisen mer eller mindre öppet deklarerat sin kärlek till Didier Drogba som han hade i Chelsea. Och då ivorianen på senare tid varit petad av Chelseas nuvarande boss Scolari har rykten börjat gå om en återförening mellan det gamla paret.

– Drogba är en mycket speciell spelare för mig, ingen tvekan om det. Vi hade en fantastisk relation i Chelsea och han var en viktig spelare för mig, säger Mourinho enligt Telegraph.

– Kommer något hända? Jag vet inte. Jag gillar spelare som är isatta i mitt sätt att spela, min filosofi av fotboll, fortsätter Intercoachen.

Men hur är det med Jermaine Jenas då? Han har aldrig spelat under Mourinho och är därmed inte utbildad i portugisens fotbollsskola.

– När han (Jenas) var i Tottenham, och även när han var i Newcastle, var han en spelare som jag gillade riktigt mycket, säger tränaren.

Med den motvilja som finns hos både Inter och Mourinho att ge sig in i värvningscirkusen verkar det dock som att den enda möjligheten att få se Jenas i Intertröjan är en bytesdeal mellan klubbarna.

– Om det är sant att Tottenham har intressen av några selare i vår trupp, så varför inte?

Drogba och Zlatan på topp vore smaskigt. Var Jenas ska in vet jag inte.

Den fantastiska Didier Drogba

Skrivet av: