Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Messi: "Jag lämnar aldrig Barça"

Sport | 25/01/2009 10:19

Barcelonastjärnan avfärdar att han skulle kunna "göra en Figo" och gå till Real.

I sommar är det ordförandeval i Real Madrid. Florentino Pérez – mannen som tog stjärnor som Zidane, Ronaldo och Beckham till klubben – sägs planera en återkomst. År 2000 blev Pérez vald efter att ha ordnat en värvning av Barcelonas kapten och storstjärna Luis Figo. Nu planerar han en liknande manöver med dagens Barastjärna Leo Messi.

En uppgift som får Messi själv att lacka ur. I går gjorde den lille argentinaren två mål i Barcelonas 4-1-seger över Numancia. Det såg ut som ett budskap till publiken när han först pekade på klubbemblemet på sitt vänstra bröst och sedan kysste det.

När matchen var slut var han inte mindre tydlig med att han vill stanna i Katalonien. Messi kom till Barcelona som 14-åring tillsammans med sin familj efter att klubben lovat att betala hans dyra behandlingar för en hormonsjukdom.

– Jag kommer aldrig att lämna Bara, det är mitt hem. De har gjort mycket för min familj och om de inte kastar ut mig vill jag inte lämna Bara. Jag vet inte varifrån allt det här kommer, säger Leo Messi enligt Sport.

Skrivet av: