Lördag 1 Okt
Stockholm

Mästerlig Messi frälste Barcelona

Leo Messi blev inbytt i andra halvlek, gjorde två mål och gav Barca segern.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På söndagskvällen levererade Lionel Messi precis det man kan förvänta sig av en av världens bästa fotbollsspelare. Den lille fantomen inledde på bänken men när hans Barcelona låg under mot Racing Santander slängde coachen "Pep" Guardiola in sitt ess i jakten på en kvittering. Tränaren fick så mycket mer än så.

Hemmalaget Racing Santander chockade superlaget och tog ledningen med 1-0. Detta efter att Rafael Marquez orsakat en straff som Nikola Zigic tryckte in. Lionel Messi, som alltså fick inleda matchen på bänken, blev därför inbytt i den andra halvleken. Som den speedkula han är fick han ordentlig fart på Barcas sega offensiv och efter bara några minuter på plan förvaltade Messi en retur från ribban och rullade in 1-1.

Det skulle som sagt komma mer än så och med tio minuter kvar av matchen kunde Barcelona trycka in segermålet. Vem som gjorde det? Messi så klart.

Vinsten innebär att Barcelona fortsätter sin imponerande säsong. Endast en förlust har det blivit så här långt och fortfarande är det överlägsna avståndet ner till tvåan Real Madrid tolv poäng.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.