Barcelona fortsätter glänsa

Barcelona överträffar sig själva. Gång på gång.

Första halvlek var inte mycket att hurra för. 0-0 mot Numancia är inte ett bra resultat för topplaget Barcelona. Därför la laget in en högre växel i andra halvlek.

Fyra minuter in i andra halvlek bryter Daniel Alves sig fri på högerkanten, nickar sig förbi motståndaren och skruvar till en perfekt boll till Messi som nätar rutinerat. 1-0.

Minuterna efter slår skytteligaledaren Samuel Eto’o till (se bilden efter målet). 2-0 är ett faktum. Numancia lyckas kvittera efter en frispark av José Barkero. 2-1.

Sedan avslutar Barcelona med två till mål och ännu en målfest fastställs av elitlaget. Efter en enmansuppvisning av Messi serverar han Thierry Henry som enkelt drar in bollen. 3-1. Kort efter sätter Messi sin egen retur och fastställe resultatet till 4-1.

På slutet fick även Numancia Palacios utvisad, skriver Sportal.

Barcelona - Numancia 4-1