Måndag 5 Dec
Stockholm

David Trezeguet äntligen tillbaka

Efter nära ett halvårs frånvaro är målsprutan tillbaka till matchen mot Udinese.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Juventus ligger tre poäng efter Inter i Serie A och flåsar definitivt Zlatan, Mourinho och de övriga i nacken. Men i morgon ställs de svartvita från Turin inför en riktigt tuff uppgift – borta mot Udinese på Stadio Friuli.

Ett avbräck för Juve är att Alessandro Del Piero inte följer med truppen på grund av en mindre knäskavank. Men det finns glädjebesked också. Anfallssidan har den senaste tiden varit hårt drabbad av skador, men till onsdagens match är Vicenzo Iaquinta tillbaka. Ännu roligare – David Trezeguet är det också. Fransmannen har inte spelat sedan i september, men har nu återhämtat sig efter en längre tids rehabilitering.

– Trezeguet kommer vara på bänken. Han har tränat bra och befinner sig fortfarande i återhämtningsfasen. Jag kommer värdera läget, sen om han ger mig ett "okej" så får vi se, säger tränaren Claudio Ranieri enligt Goal.com.

Från den senaste matchen mot Fiorentina är även backfantomen Georgio Chiellini tillbaka. Däremot har Mauro Camoranesi fortfarande en hel del jobb framför sig för att bli 100 procent.

De båda svenskarna i laget, Olof Mellberg och Albin Ekdal, finns med i truppen.

Angående ryktena om att Werder Bremens Diego och Chelseas Florent Malouda skulle vara aktuella som nyförvärv säger Ranieri så här:

– Diego? Malouda? Jag gillar dem. Det finns några spelare vi tittar på och jag kommer alltid säga att jag gillar dem.

Hmm, solklart.

David Trezeguet har gjort några mål i sina dagar

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.