Real valde Diarra före Huntelaar

Spanjorerna tvingades välja mellan sina två nyförvärv inför Champions League.


När Real Madrid värvade Lassana Diarra från Portsmouth och Klaas-Jan Huntelaar från Ajax räknade de med att båda kunde spela i Champions League eftersom de dittills samma säsong bara medverkat i Uefacupen. Men Uefa gav klubben tummen ner.

Från början såg det ut som om Real inte fick använda sig av någon av dem, men efter idel överklaganden har Uefa nu beslutat att laget får använda sig av en av spelarna. Om tränaren Juande Ramos drog lott mellan det två är oklart, hur som helst föll valet på Diarra. Huntelaar får därmed glatt sätta sig på läktaren och titta på.

Att det blev Diarra som togs ut var ganska väntat. Fransmannen har varit en nyckelspelare för Los Blancos sedan ankomsten. Detta medan Huntelaar fortfarande väntar på sitt första mål för klubben.

Real möter Liverpool i åttondelsfinalen i Champions League. Första matchen spelas på Santiago Bernabéu i Madrid den 25 februari.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Robben däckad
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.