Aston Villa granskar köpet av Arshavin

Får stöd av flera andra Premier Leagueklubbar.


Arsenals köp av Andrey Arshavin kan kosta klubben dyrbara poäng i Premier League. Arsenals konkurrent om fjärdeplatsen, Aston Villa, har inlett en granskning av övergången och får stöd av flera andra Premier Leagueklubbar. Vad många i England vill veta är varför köpet verifierades av FA trots att övergångsperioden hade stängt nästan 24 timmar tidigare.

Villa VD Paul Faulkner kommer i dag att medverka i ett möte med representanter från alla klubbar. Han "förväntar sig att Arshavinövergången ska diskuteras", skriver Times.

Villamanagern Martin O’Neill har gjort under med sitt lag och befäst fjärdeplatsen. Arsenal är hela fem poäng bakom, men Arshavin kan ändra på det. Trots det vill håller sig O’Neill lugn.

– Jag har inget att säga om ärendet. Det är ett möte inbokat i morgon (läs i dag) och där kommer allt att diskuteras, inte nödvändningsvis av oss. Det handlar om att klargöra för varför Arsenal fick en längre övergångsperiod, sa O’Neill till The Sun efter Aston Villas 3-1-seger över Doncaster i FA-cupens fjärde omgång.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

2 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

2 timmar sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

2 timmar sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

2 timmar sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

3 timmar sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.