Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ancelotti vill inte ta över Chelsea

Sport | 12/02/2009 15:11

"I somras träffade jag Abramovitj men jag ville inte lämna Milan. Det är samma läge nu.

Holländaren Guus Hiddink tar över Chelsea fram till sommaren. Därfter är det oklart vem som ska träna Londonklubben. En av namnen som nämns är Milans Carlo Ancelotti, vars kontrakt går ut efter nästa säsong.

– Den enda klubb som har hört av sig är Chelsea. I somras träffade jag Abramovitj men jag ville inte lämna Milan. Det är samma läge nu, jag tänker inte på att lämna Milan, säger Carlo Ancelotti i en intervju med La Stampa.

Ancelotti förnekar att Silvio Berlusconi tvingar honom att ta ut Ronaldinho i startelvan. Däremot bekräftar tränaren att han inte ville ta ut David Beckham i Uefatruppen.

– Det är sant, men jag skulle vilja förklara det. David har ett kontrakt som går ut den 9 mars och det är svårt att ta ut honom för två matcher. I slutändan har jag och klubben bestämt oss för att ta med honom för matcherna mot Werder är viktiga och går vi vidare så närmar vi oss en seger i Uefacupen, säger Carlo Ancelotti till La Stampa.

Skrivet av: