Ballack torskade snöbollskriget

Michael Ballack fick en hel hög isbollar över sig i samband med en intervju.


Ni kommer väl ihåg när den käre Harry Redknapp fick en fotboll på sig under en teveintervju? Han såg ut som om han skulle kunna äta upp någons barn, och hade mycket svårt att genomföra intervjun efter det utan att dölja sin ilska. Nu har en liknande händelse skett i Chelsea, fast med snöboll i stället för fotboll.

Det var i förra veckan som lagets mittfältsgeneral Michael Ballack genomförde en intervju med teve inför hans hundrade match i Chelsea som komma skulle. Tysken berättade om minnen, stora matcher och... Då, plötsligt, en kanonad av snöbollar flyger mot honom.

Tydligt kan vi tittare se hur Ballacks lagkamrater under intervjun förbereder attacken i bakgrunden. Väl i närheten avlossar de allt det har på sig mot mittfältaren och springer sedan i väg. Ballack försöker dölja sin ilska, men likt Redknapp klarar han inte av det något vidare. "Det där var is", skriker tysken mot sina lagkamrater som skrattar högt, precis som reportern som inte kan hålla sig för garv.

Under en sekund eller två funderar Ballack på vad han ska göra innan han tar upp jakten med något som liknar ett isflak i handen. Efter ett tag ger han dock upp jakten och kommer tillbaka till reportern. Lite oskyldigt försöker han skratta bort det hela, men visst ser man hur det lyser av hämndlust hos honom?

Här har ni Ballacks snöbollsjakt i sin helhet

Se Harry Redknapps berömda intervju

Skrivet av:

Senaste nytt

Handbollslegendaren Per Carlén sjuk i cancer: "Haft en fot i graven"

1 timme sedan

Sagströms succé – i delad ledning i Thailand

1 timme sedan
Madelene Sagström slår inte av på takten i LPGA-tourtävlingen i Thailand. Den inledande 67-rundan följdes av 67 även på den andra – och nu är den svenska golfaren i delad ledning inför helgen.

Hanna Friberg svarar äntligen på den vanligaste frågan hon får

1 timme sedan
Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, delar med sig om frågan hon får nästan varje dag om loppet.

Stark seger för Färjestad mot Växjö

1 timme sedan
Två topplag möttes i SHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Färjestad, som besegrade Växjö borta med 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 0-0, 1-0) efter straffar i den tidiga seriefinalen.

Frölunda segrade mot Rögle i förlängningen

2 timmar sedan
Det blev en riktigt spännande match när Rögle mötte Frölunda i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 1-0). Malte Strömwall blev matchhjälte för Frölunda med sitt mål med bara 17 sekunder kvar i förlängningen.

Timrå vann uddamålsseger mot HV 71

2 timmar sedan
Det blev uddamålsseger för bortalaget Timrå i matchen mot HV 71 i Husqvarna Garden. Laget vann torsdagens match i SHL med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).