Måndag 15 Aug
Stockholm

Ballack torskade snöbollskriget

Michael Ballack fick en hel hög isbollar över sig i samband med en intervju.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ni kommer väl ihåg när den käre Harry Redknapp fick en fotboll på sig under en teveintervju? Han såg ut som om han skulle kunna äta upp någons barn, och hade mycket svårt att genomföra intervjun efter det utan att dölja sin ilska. Nu har en liknande händelse skett i Chelsea, fast med snöboll i stället för fotboll.

Det var i förra veckan som lagets mittfältsgeneral Michael Ballack genomförde en intervju med teve inför hans hundrade match i Chelsea som komma skulle. Tysken berättade om minnen, stora matcher och... Då, plötsligt, en kanonad av snöbollar flyger mot honom.

Tydligt kan vi tittare se hur Ballacks lagkamrater under intervjun förbereder attacken i bakgrunden. Väl i närheten avlossar de allt det har på sig mot mittfältaren och springer sedan i väg. Ballack försöker dölja sin ilska, men likt Redknapp klarar han inte av det något vidare. "Det där var is", skriker tysken mot sina lagkamrater som skrattar högt, precis som reportern som inte kan hålla sig för garv.

Under en sekund eller två funderar Ballack på vad han ska göra innan han tar upp jakten med något som liknar ett isflak i handen. Efter ett tag ger han dock upp jakten och kommer tillbaka till reportern. Lite oskyldigt försöker han skratta bort det hela, men visst ser man hur det lyser av hämndlust hos honom?

Här har ni Ballacks snöbollsjakt i sin helhet

Se Harry Redknapps berömda intervju

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.