Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hiddink tror serieseger är möjlig

Sport | 13/02/2009 13:57

"Saker kan hända under seriens senare skede".

Chelseas nye tränare Guus Hiddink vill vinna allt med Chelsea. Och han tror att det är möjligt, trots att klubben ligger sju poäng efter Manchester United, som dessutom har en match mindre spelad.

– De är med i flera lopp: FA-cupen, Champions League och även ligan. Det skiljer tio poäng (om United vinner sin hängmatch) men om man ser till hur det har varit tidigare år i ligan, och även i andra ligor, så kan saker hända under seriens senare skede, säger Guus Hiddink, enligt The Guardian.

Guus Hiddink kommer om inget oförutsett inträffar att lämna Chelsea för det ryska landslaget så fort Premier League är över. Får holländaren som han vill åker han till Moskva som engelsk mästartränare.

– Ja, vi försöker vinna den titeln. Jag är inte bara här för att hämta erfarenhet i klubben och Premier League. Jag vill se resultat så fort som möjligt, säger Hiddink till The Guardian.

Skrivet av: