Milan släpper Beckham

Vicepresidenten har inga planer att höja budet till Galaxy.


Milans vicepresident Adriano Galliani avslöjar att klubben inte har några planer på att höja budet till Los Angeles Galaxy för mittfältsstjärnan David Beckham.

Den förre kaptenen i engelska landslaget är för närvarande utlånad till Serie A-giganterna, men ska återvända till sin huvudklubb LA Galaxy den 9 mars. Milan är sugna på att säkra Beckhams signatur för en längre tid, men LA Galaxy förväntar sig mittfältarens tjänster snart igen.

Nyligen gick vicepresident Galliano ut och hävdade att det gjorts framgångar mellan parterna om en övergångssumma för Beckham, men LA Galaxy-bossen Tim Leiweke menar fortfarande att budet är för lågt.

Och nu verkar det som att ett dödläge är nått, när Galliani bekräftar att Milan inte har några ambitioner att höja budet för 33-åringen.

Till Gazzetta dello Sport säger Galliani:

– Milan har erbjudit vad vi anser vara rätt pris för ett åttamånaders lån, eftersom Beckham ju kan bli fri transfer sista november, vilket också Leiweke har bekräftat.

Men Galliani är ändå tacksam för den tid de fått ha Beckham, som kom till klubben strax innan jul förra året.

– Jag vill inte skapa något gräl. Jag tackar Galaxy för att vi fått ha Beckham på lån under de här gångna månaderna, säger Galliani och fortsätter:

– Vi har inga intentioner att höja vårt bud. Jag har bra erfarenhet av att värdesätta spelare och det är inte rimligt att betala mer, säger Galliani enligt Sky Sports.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!