Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckhams gifter om sig

- 23/02/2009, 17:42 -

David och Victoria Beckham har varit äkta makar i tio år. Nu gifter de om sig.

Sejouren i Milano var lyckosam. Paret Victoria och David Beckham stormtrivdes i Italien. Men nu bär det av från Lombardiet till Los Angeles där David ska spela fotboll.

I juli har Beckhams varit gifta i tio år efter deras magiska bröllop i Manchester, som var ett av nittiotalets mest omskrivna giftermål. Nu kan de tre sönerna få återuppleva denna dag när föräldrarna firar sitt tennbröllop.

– David har lovat Victoria att förnya deras äktenskapsord i början av juli runt deras tioårsjubileum så fort deras tid i Milano är över, säger en vän skriver Female First.

De magiska guldstolarna som de satt på kan kommas att återanvändas.

– Det blir olyxigt och sparsamt extravagant, men speciellt då de har varit i från varandra. David säger att det blir som vilket bröllop som helst och talar om att använda tronerna igen, säger vännen.

Paret gjorde en liknande cermoni när de firade sitt sockerbrölopp 2006. Då tatuerade de båda in datumen med romerska siffror.

I en tid då äktenskapet tappat sin udd är det här en nyhet i sig då många äktenskap i Storbritannien inte håller ens i tio år.

Skrivet av: