Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckhamaffären lever än

Sport | 16/02/2009 14:45

Milan reser till Los Angeles för att diskutera ytterligare med Galaxy.

David Beckham vill stanna i Italien. Och Milan vill ha kvar honom. Därmed basta. Nu gör klubben allt för att få Galaxy att sälja honom. I slutet av veckan kommer italienska representanter att resa till Los Angeles för att diskutera ytterligare med den amerikanska klubben om ett eventuellt köp, erfar Sky Sports.

Tanken innan Beckham anslöt till Milan var att engelsmannen skulle återkomma till Kalifornien i mars. Milan var med på noterna, men sedan Beckham gjort succé hos de svartröda har både spelaren och klubben sagt att de vill att lånet ska omförhandlas till en permanent lösning. Och Galaxy har visat sig villiga att sälja till rätt pris.

Men i fredags kväll sade LA Galaxys General Manager Bruce Arena att Beckham skulle återvända till klubben eftersom Milan inte hade kommit med ett acceptabelt bud innan den tidsgräns som fanns uppsatt passerades. Men affären lever än menar den engelska nyhetssajten. Dock är det inte troligt att något blir klart förrän tidigast nästa vecka.

I gårdagens Milanoderby mot Inter skadade sig Beckham och fick utgå.

Skrivet av: